Instagram Saves

Vanaf 0,89

Uitverkocht

Waarom zou je Instagram Saves kopen? Omdat het de nieuwe superlike is!

Likes behoren een beetje tot het verleden. Instagram Saves is waar het tegenwoordig allemaal om draait.

Instagram Saves zijn tegenwoordig een signaal voor hoe het Instagram algoritme nu werkt. Hoe meer berichten je opslaat, hoe meer mensen het zullen zien, volgens het algoritme. Dat betekent dus dat als je je profiel wilt laten groeien, je ervoor moet zorgen dat mensen je berichten opslaan.

Wat zijn Instagram Saves nou eigenlijk?

Ze bestaan ​​al een paar jaar, als een manier voor gebruikers om hun favoriete berichten op te slaan en te verzamelen. Het enige dat je hoeft te doen, is op het bladwijzer icoontje beneden in de rechterhoek van een bericht te klikken. Vervolgens wordt de foto of video toegevoegd aan opgeslagen berichten, zodat je het later weer terug kan vinden.

Hoe meer je foto’s of video’s opslaat, hoe groter de kans dat het Instagram-algoritme je posts laat zien op de Explore pagina en dus veel hoger in de feeds van mensen over de hele wereld. Instagram Saves zijn een van de zeven key factors die het algoritme gebruikt om berichten in een feed te sorteren. Deze factoren bestaan onder meer uit: views, likes, comments en saves. Het aantal saves is hierin de kwaliteitsindicator. Hoe meer likes, reacties en voornamelijk dus saves een bericht krijgt, hoe beter deze algemeen scoort in Instagram

  • 30 dagen garantie
  • Tot 5.000 Instagram Saves per dag
  • Instagram Saves van mensen uit de hele wereld
  • Super snelle verwerking van je bestelling

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Instagram Saves” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.